Stichting Ruah Chaim

Stichting Ruah Chaim

Welkom op de pagina van Stichting Ruah Chaim op Religie in Nederland. Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u algemene informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Stichting Ruah Chaim heeft tot doel ruimte en mogelijkheden te creëren om de liefde van God te leren kennen, te ontvangen en in Zijn Liefde te leren leven. "Ruimte" in zowel geestelijke als fysieke betekenis.

Enkele middelen die sowieso beschikbaar zijn om dat te realiseren zijn gebed en ons-zelf zijn in de ontmoeting met anderen. Wij hebben een verlangen naar 24/7 gebed, zetten ons in voor anderen door onder andere coaching, (geestelijke) begeleiding, actief zijn in onze eigen parochies en onze eigen wijken.
Soms gebeurt het dat wij tijdelijk iemand een thuis bieden, zodat die gast tot rust kan komen. Tot nu toe zijn dat telkens gasten geweest die zelf of in de directe omgeving te maken hebben met ASS of met andere psychische/psychologische aandoeningen/beperkingen en daarmee gepaard gaande problematiek.

In de toekomst hopen wij dit op grotere schaal te kunnen doen in nauwe samenwerking met andere instellingen en personen met professionele ervaring. Zelf bekwamen wij ons ook middels cursussen en opleiding op het vlak van pastorale begeleiding, innerlijke genezing, coaching, counselling, enz. 

Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding ik benmedreentje
ik Benmedreentje
3 jaar geleden
test
Beantwoorden  • 

Adres- en contactgegevens

Stichting Ruah Chaim
Meester Strikstraat 19
5708GA Helmond

+31 (0)492 771203

Links

Website
-

Deel deze pagina

Stichting+Ruah+Chaim+ img