Protestantse Gemeente Hilversum

Protestantse Gemeente Hilversum

De Bethlehemkerk kent een lange historie van Samen-Op-Weg tussen Hervormde en Gereformeerde gemeenteleden. De totstandkoming van de Protestantse Kerk in Nederland wordt in onze gemeente volmondig ondersteund. We zijn een actieve kerk voor jong en oud.Ongeveer tweehonderd van de ca vijftienhonderd leden zetten zich als vrijwilliger actief in voor de gemeente. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van de zondagse eredienst, kinderoppas, kinderdienst en tienerdienst. Én ook de catechisatie, gespreksgroepen, ouderensoos, diaconie, jeugd- en jongerenwerk, sectiewerk en diverse activiteiten rondom de Christelijke feestdagen. De Bethlehemkerk groeit en bloeit dankzij de inzet en het enthousiasme van haar gemeenteleden en haar twee predikanten.

De Protestantse Wijkgemeente Bethlehemkerk is een open geloofsgemeenschap met respect voor verschillende geloofsvisies, geïnspireerd door de bijbel als het grote verhaal van God met de mensen. Wij willen ernaar streven om in onze gemeente de band met God, met elkaar en met de wereld om ons heen te versterken en te verdiepen.

De Bethlehemkerk biedt u een open geloofsgemeenschap waarin mensen respect hebben voor elkaars geloofsvisies. Dit uit zich vooral in de wijze waarop we met elkaar invulling geven aan de eredienst op zondagmorgen. Voor velen een vast moment in de week van ontmoeting, bezinning en bemoediging. De wekelijkse eredienst is voorbereid in overleg met de Liturgische Werkgroep en wordt geleid door één van onze predikanten. Lectoren en diakenen hebben hun deel in de vormgeving van de dienst. Na afloop is er meestal gelegenheid elkaar te ontmoeten. Gasten kunnen hier nader kennismaken met de gemeente. Onze erediensten zijn divers van karakter: naast 'gewone' vieringen met een sobere orde van dienst kennen we uitbundige vieringen met en voor onze vele kinderen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De religie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Protestantse Gemeente Hilversum
Loosdrechtseweg 263/A
1215JV Hilversum

+31 (0)35 6234000

Deel deze pagina

Protestantse+Gemeente+Hilversum img